Vip_7th_Sunday-96-schaduw
moet
links

Royal vip experience

rechts
newmoonshiners
Vip_7th_Sunday-96-schaduw

Royal vip experience

moet-mob
moonshiners

RIJKELIJK GENIETEN

 

Het Royal VIP deck bij de Mainstage van 7th Sunday Festival biedt de perfecte unieke sfeer om samen met uw relaties, vrienden of bekenden in een ongedwongen informele setting te genieten van de zon, geweldige muziek, buitengewone optredens van nationale en internationale artiesten en natuurlijk niet te vergeten bubbels en culinaire hapjes.

Een Royal VIP Ticket geeft u VIP toegang tot 7th Sunday Festival op 9 juni 2019. Zo kunt u gebruik maken van luxe faciliteiten in een speciaal gebouwde VIP lounge met VIP deck, bars, en bediening met prachtig uitzicht op de mainstage, een glas bubbels en finger food! Op het VIP deck zijn stoelen aanwezig, een aparte VIP-ingang beschikbaar, er zijn aparte toiletten en u heeft een persoonlijk aanspreekpunt voor al uw vragen.

De “Picchu gastrobar” in de VIP lounge zorgt ervoor dat u in koloniale sferen kan genieten van luxueuze gerechten, geserveerd door een uitmuntende chef, terwijl u uitkijkt op de wereld van 7th Sunday Festival. Op het VIP deck kan er gebruik gemaakt worden van een uitgebreid drankassortiment en flessen service met o.a. champagne, gin, Vodka, Rum en Whisky (max. 14,5% alc.). in het assortiment.

Wilt u uw 7th Sunday Festival beleving op 9 juni een flinke upgrade geven?
Bekijk dan de 7th Sunday Festival Experience mogelijkheden.

20180520_7THSUNDAY_1623_Philippe-Wuyts_5394

THE 7TH SYMPHONY

Muziek is overal om ons heen. De taal van muziek begrijpen we instinctief allemaal en het breekt alle barrières van taal, cultuur of afkomst… muziek verbindt! Beproef dit jaar uw geluk op 7th Sunday Festival: het muzikaalste festival van Nederland. Ieder jaar weer, stijf uitverkocht met dit jaar weer geweldige A-artiesten in diverse genres, zoals EDM, live, techno, hardstyle, eclectisch, etc. It’s your 7th symphony op zondag 9 juni 2019!

Vip_7th_Sunday-9

ROYAL VIP DECK

Het Royal VIP deck bij de Mainstage van 7th Sunday Festival biedt de perfecte entourage om op een informele manier te netwerken. In een bijzonder unieke sfeer kunt u samen met uw relaties, vrienden of bekenden in een ongedwongen informele setting genieten van de zon, geweldige muziek, buitengewone optredens van nationale en internationale artiesten en natuurlijk niet te vergeten bubbels en culinaire hapjes.

20180520_7THSUNDAY_1850_Philippe-Wuyts_5717

PICCHU GASTROBAR

Na het succes van afgelopen jaar zal ook dit jaar de Picchu Gastrobar te vinden zijn op het Royal VIP deck. Geïnspireerd door de Peruaanse stad Machu Picchu, met zijn prachtige uitzicht en het heerlijke Zuid-Amerikaanse gevoel. Hier kunt u in koloniale sferen genieten van luxueuze gerechten, geserveerd door een uitmuntende chef, terwijl u uitkijkt op de wereld van 7th Sunday Festival.

VOOR UW BEDRIJF

Exclusieve 7Th Sunday Festival Gift

Wanneer u met uw bedrijf 10 of meer Royal VIP tickets besteld, ontvangt u een speciale exclusieve 7th Sunday Festival gift van ons. Een muzikale 7 in het artwork en het thema van dit jaar; the 7th symphony. Muziek breekt alle barrières van taal, cultuur of afkomst… muziek verbindt!

Wall of Fame

Als extraatje vermelden wij bij aankoop van 4 Royal VIP Tickets uw bedrijfsnaam op onze wall of Fame bij de ingang van het Royal VIP deck. Bij aankoop van 4 Royal VIP Tickets zal uw logo hierop worden geplaatst, daarna zal telkens per 4 tickets een extra logo geplaatst worden.

VIP EXPERIENCE MOGELIJKHEDEN

v2

ROYAL VIP TICKET:

Inclusief:

 • 1x toegang tot het Royal VIP Deck
 • 1x glas bubbels bij ontvangst
 • VIP parkeerkaart(en) op aanvraag
 • Bedrijven krijgen per 4 tickets 1x een vermelding op onze wall of Fame

€125,- incl. BTW

v1

10 PERSOONS ROYAL VIP TABLE

Inclusief:

 • 10x toegang tot het Royal VIP Deck
 • 1x hoge tafel op het Royal VIP Deck met uitzicht op de mainstage (eerste rij & overdekt)
 • 1x fles Moët & Chandon Ice Champagne
 • 1 x gepersonaliseerde 7th Sunday gift
 • VIP parkeerkaart(en) op aanvraag
 • Persoonlijke bediening aan uw eigen tafel
 • Bedrijven krijgen per 4 tickets 1x een vermelding op onze wall of Fame
        (Beperkte beschikbaarheid)

€1500,- incl. BTW

€125,- incl. BTW

€1500,- incl. BTW

Meer wensen?

Heeft u vragen of nog extra wensen dan kunt u contact opnemen via [email protected].

BIJNA EEN ROYAL VIP

We ontvingen eerder gasten op het Royal Vip Deck Van o.a.