HoH19-Woordlogo
moet
links

Royal vip experience

rechts
newmoonshiners
HoH19-Woordlogo

Royal vip experience

moet-mob
moonshiners

RIJKELIJK GENIETEN

 

Het Royal VIP deck bij de mainstage van Harmony of Hardcore biedt de perfecte unieke sfeer om samen met uw relaties, vrienden of bekenden in een ongedwongen informele setting te genieten van de zon, sfeer, muziek en buitengewone optredens van nationale en internationale artiesten van de Hardcore scene en natuurlijk niet te vergeten bubbels en culinaire hapjes.

Een HOH Royal VIP Ticket geeft u VIP toegang tot Harmony of Hardcore op 8 juni 2019. Zo kunt u gebruik maken van luxe faciliteiten in een speciaal gebouwde VIP lounge met VIP deck, bars, en bediening met prachtig uitzicht op de mainstage, een glas bubbels en finger food! Op het VIP deck zijn stoelen aanwezig, een aparte VIP-ingang beschikbaar, er zijn aparte toiletten en u heeft een persoonlijk aanspreekpunt voor al uw vragen.

De “Picchu gastrobar” in de VIP lounge zorgt ervoor dat u in koloniale sferen kan genieten van luxueuze gerechten, geserveerd door een uitmuntende chef, terwijl u uitkijkt op de wereld van een van s ‘werelds grootste Hardcore festivals . Op het VIP deck kan er gebruik gemaakt worden van een uitgebreid drankassortiment en flessen

20180520_7THSUNDAY_1623_Philippe-Wuyts_5394

The Orchestra

Een orkest is een goed geoliede machine die met een mooie harmonische samenhang van noten een perfect muziekstuk vormt. Elk instrument speelt zijn rol, wachtend op het juiste moment om de ​ spil te zijn in de harmonie. Een magische melodie die je laat ontsnappen aan de verveling van de samenleving. Jij kunt er een rol in spelen door van deze dag een onvergetelijk volkslied te maken.

20180520_7THSUNDAY_1850_Philippe-Wuyts_5710

HOH ROYAL VIP DECK

Het Royal VIP deck bij de mainstage van Harmony of Hardcore biedt de perfecte entourage om op een informele manier te netwerken. In een bijzonder unieke sfeer kunt u samen met uw relaties, vrienden of bekenden in een ongedwongen informele setting genieten van de zon, geweldige muziek, buitengewone optredens van nationale en internationale artiesten van de Hardcore scene en natuurlijk niet te vergeten bubbels en culinaire hapjes.

20180520_7THSUNDAY_1652_Philippe-Wuyts_4762

PICCHU GASTROBAR

Op het HOH Royal VIP deck is de Picchu Gastrobar te vinden. Geïnspireerd door de Peruaanse stad Machu Picchu, met zijn prachtige uitzicht en het heerlijke Zuid-Amerikaanse gevoel. Hier kunt u in koloniale sferen genieten van luxueuze gerechten, geserveerd door een uitmuntende chef, terwijl u uitkijkt op de wereld van een van s ‘werelds grootste Hardcore festivals.

VIP EXPERIENCE MOGELIJKHEDEN

vip

ROYAL VIP TICKET:

  • 1x toegang tot het Royal VIP Deck
  • 1x glas bubbels bij ontvangst
  • VIP parkeerkaart(en) op aanvraag

€99,- incl. BTW

20180520_7THSUNDAY_1623_Philippe-Wuyts_5393_bewerkt

10 PERSOONS ROYAL VIP TABLE

  • 10x toegang tot het Royal VIP Deck
  • 1x hoge tafel op het Royal VIP Deck met uitzicht op de mainstage (eerste rij & overdekt)
  • 1x fles Moët & Chandon Ice Champagne
  • VIP parkeerkaart(en) op aanvraag
  • Persoonlijke bediening aan uw eigen tafel
       (Beperkte beschikbaarheid)

€1199,- incl. BTW

€99,- incl. BTW

€1199,- incl. BTW

Meer wensen?

Heeft u vragen of nog extra wensen dan kunt u contact opnemen via [email protected].

BIJNA EEN ROYAL VIP

Op zondag 9 juni is tijdens 7th Sunday Festival het Royal VIP deck ook geopend, interesse in combi deal? (verplicht)


We ontvingen eerder gasten op het Royal Vip Deck Van o.a.